Email: info@lightaircraftshop.com Tel +(376) 698 982, France : 06 27 32 71 65

Viniland

 

 

                                                VINILAND

                    VINILAND.AD@GMAIL.COM  o  +376 698982

 

Benvinguts a la nostra web dedicada a la creació d'adhesius personalitzats per a vehicles, rètols i decoració d'interiors d'habitatges i comerços.

 Som una empresa andorrana especialitzada en el disseny i fabricació d'adhesius a mida per a tot tipus de projectes. Comptem amb un equip d'experts en disseny que poden crear dissenys únics i exclusius per satisfer les vostres necessitats específiques.

 Els nostres serveis inclouen des del disseny i la fabricació fins a la instal.lació, no us haureu de preocupar per res!

 Algunes de les coses que podem fer per tu:

 

                                    ADHESIUS PER VEHICLES

 Disseny, fabricació i instal·lació d'adhesius per a vehicles com cotxes, camions, vaixells, avions i fins i tot bicicletes.

 

 

                         

                                      ADHESIUS REFLECTANTS

 Especialment dissenyat per ser visible de nit.

Ideal per marcar vehicles i utilitats, senyalització de seguretat, senyalització, cobrir cascos de moto, etc...

                

 

                                           VINILS ANTIMICROBIANS

Especialment indicat per zones sanitàries i de restauració i superfícies com taules de treball, mostradors, pantalles tàctils.... El vinil antimicrobià gràcies als ions de plata que conté assegura una superficie sense riscos per a vosté i els seus clients. 

 

 

 

                                 DECORACIÓ D’APARADORS

 

L'adhesiu d'aparador és el suport ideal per vestir les teves finestres i destacar els teus nous productes, les teves promocions i altra informació.

És per això que els nostres adhesius per a finestres són totalment personalitzables. Tots els formats i totes les formes possibles de tall.Tenen una vida útil òptima de fins a 3 anys i estan dissenyats per suportar els capricis de la intempèrie (resistència a l'aigua, calor elevat, etc.).

 

 

 

                       ETIQUETES I ENGANXINES PERSONALITZADES

  No importa com vulguis les teves etiquetes i enganxines, nosaltres les dissenyem per tu. 

 

 

 

                                           VINILS D’INTERIOR

 

                                         

Decoració d'interiors de la llar amb adhesius. Podem transformar qualsevol habitació utilitzant dissenys personalitzats per a parets, portes, finestres i fins i tot mobles.

 

                                          ADHESIUS ESMERILATS

 

                                 

Tant si es diu adhesiu mate com pel·lícula de privadesa , aquest vinil que deixa passar la llum és la solució ideal per vestir les teves finestres amb un toc d'elegància i un toc intel·ligent de personalització .

 

                                 ADHESIUS MICROPERFORATS

 

                             

 Adhesiu microperforat (també anomenat ONE WAY VISION) és un suport destinat a aplicacions en tot tipus de finestres i vitrines.

 Gràcies a la seva estructura, aquesta pel·lícula microperforada per enganxar a l'exterior de l'aparador amaga l'interior de la teva botiga, cotxe... alhora que deixa una excel·lent visibilitat des de l'interior cap a l'exterior.El nostre adhesiu microperforat s'adaptarà al teu aparador però també al teu cotxe: la pel·lícula microperforada (també disponible en blanc) és ideal per al parabrisa posterior del teu cotxe ja que no dificultarà la teva visibilitat mentre condueixes.

 

 

                                            SUPORTS MAGNÈTICS 

 

 Per col·locar-se sobre tot tipus de superfícies metàl·liques i d'acer, els suports magnètics són ideals per a recobriments temporals.

Per enganxar-se a la nevera, un vehicle, una prestatgeria o una porta metàl·lica... totes les possibilitats estan al teu abast.

       

French
French